Υπηρεσίες RFID

Εκκινήστε ταχύτερα το RFID έργο σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας

Ξεκινώντας

 

Εάν σας ενδιαφέρει να υλοποιήσετε το δικό σας έργο RFID, σας φαίνεται όμως δύσκολο να βρείτε τον σωστό εξοπλισμό, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας την κατάλληλη ομάδα. Ένας έμπειρος integrator θα σας εξοικονομήσει κεφάλαια και πολύτιμο χρόνο για την επένδυσή σας, που διαφορετικά θα ξοδεύατε σε έρευνα αγοράς και στην επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή για τον εξοπλισμό σας.

Μπορείτε να μας στείλετε μια σύντομη εισαγωγή των απαιτήσεων του έργου σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες για να συζητήσουμε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία RFID στην επιχείρησή σας για να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργικές σας διαδικασίες και να μεγιστοποιήσετε το όφελος από την επένδυσή σας.

Η εταιρεία μας παρέχει κατάλληλες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα απαραίτητα βήματα και θα αυξήσουν την εμπιστοσύνη σας στην τεχνολογία RFID.

Η αφοσιωμένη και εξειδικευμένη μας ομάδα μηχανικών RFID μπορεί να

εγγυηθεί την επίτευξη ταχύτερης επιστροφής της επένδυσής σας (ROI).

Επίδειξη RFID

 

Το πρώτο βήμα είναι να δείτε την τεχνολογία RFID στην πράξη. Η εταιρεία μας θα ετοιμάσει μια επίδειξη για τα στελέχη σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας (π.χ. αναγνώστες, πομποδέκτες, φορητά τερματικά). Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία απτή εμπειρία για το πως λειτουργεί η τεχνολογία RFID και ποια είναι τα επιμέρους υποσυστήματα.

Απλά καλέστε μας για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα και να κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας!

Site-Survey

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει κάποια προεργασία και έχετε θετικές ενδείξεις ή αυξημένη πιθανότητα υλοποίησης έργου RFID στην επιχείρησή σας, μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στο επόμενο βήμα και να μας ζητήσετε ένα δωρεάν Site-Survey.

Ένας ειδικευμένος μηχανικός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις σας το συντομότερο δυνατόν για να διεξάγει μια επί τόπου έρευνα και να εντοπίσει πιθανά πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα στο σημείο εγκατάστασης που σας ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα θα συμπεριληφθούν σε μία σύντομη αναφορά με τεκμηριωμένα ευρήματα, επισημαίνοντας το κατάλληλο πλάνο υλοποίησης, μαζί με μια αρχική προκοστολόγηση για τον προϋπολογισμό σας.

Υλοποίηση Έργου

 

Η πλήρης υλοποίηση του έργου εκτελείται ακολουθώντας μια βήμα-προς-βήμα μεθοδολογία, προσεκτικά σχεδιασμένη από τους ειδικούς της εταιρείας μας και σε στενή συνεργασία με τον υπεύθυνο έργου που θα ορίσετε από την επιχείρησή σας. Τα παρακάτω προτεινόμενα βήματα διασφαλίζουν ότι το έργο θα υλοποιηθεί με επιτυχία εντός χρονοδιαγράμματος, καθώς και ότι η τεχνολογία θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στις επιχειρησιακές σας διεργασίες:

Οικονομοτεχνική Μελέτη
Proof-of-concept

Λίστα υλικών (bill-of-materials)

Σχεδιασμός υλοποίσης έργου (rollout)

Επανακοστολόγηση τελικής υλοποίησης (rev.1)

Πιλοτική εφαρμογή
Υλοποίηση πιλοτικής εφαρμογής μικρής κλίμακας

Επανακοστολόγηση τελικής υλοποίησης (rev.2)

Πλήρης υλοποίηση (rollout)
Υλοποίηση έργου σε πλήρη-κλίμακα

Αναγνώριση, καθορισμός & παρακολούθηση δεικτών (KPIs)

Εκπαίδευση συστήματος RFID
Αρχή λειτουργίας συστημάτων RFID

Εκπαίδευση διαχειριστών συστήματος

Εκπαίδευση τελικών χρηστών

Συντήρηση & Υποστήριξη
Συμβόλαιο περιοδικής συντήρησης

Συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης